Wie zijn wij?

Onze PlusPraktijk

Vellinga Adfysio is een PlusPraktijk met een groot scala aan dienstverlening onder één dak. De praktijk heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een tweemanspraktijk tot een volwaardig multidisciplinair behandel- en preventiecentrum.

In 1996 hebben Andre en Jacqueline Vellinga de kans gegrepen om een bestaande praktijk over te nemen. Destijds gevestigd in een woonhuis in de wijk de Greiden te Heerenveen. Spoedig  werd de locatie te klein en werd onderkomen gevonden in het veelzijdige pand aan de Bokslee. Met de komst van een groter pand, ontstond ook de mogelijkheid om te groeien in dienstverlening. Zowel op het gebied van fysiotherapie met haar verschillende specialismen, als uitbreiding met andere (para)medische zorgverleners onder één dak.

Op dit moment zijn we werkzaam met 8 medewerkers, waaronder 5 fysiotherapeuten. De laatste jaren is het team sterk verfrist waarmee we de organisatie ‘jong en dynamisch’ houden. Met dit team zijn we continu in ontwikkeling om de beste zorg te kunnen leveren. We willen u bovendien het gevoel geven dat u welkom bent in onze praktijk. Wij houden van gemoedelijkheid en vriendelijkheid. Een persoonlijke benadering waarin alle kennis en kunde plezierig tot uw herstel of activering leidt. Op het gebied van kwaliteit doen we er alles aan om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Vanaf 2007 is Vellinga Adfysio HKZ gecertificeerd, waarbij de praktijk in 2011 voor het laatst met vlag en wimpel is geslaagd. Vervolgens is besloten de kwaliteit niet alleen op organisatie en veiligheid te waarborgen, maar juist ook fysiotherapie inhoudelijk naar een nog hoger niveau te brengen. Op 22 november 2013 heeft Vellinga Adfysio de PlusPraktijk-certificering behaald. Hiermee voldoen wij aan dit kwaliteitskeurmerk en aan de strengste eisen.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.