Alles onder één dak

Welke bedrijven kunt u zoal in ons pand vinden

Diverse arbodiensten gebruiken onze locatie als spreekuurlocatie voor hun bedrijfsartsen, waaronder Argez, specialisten arbeid en gezondheid, ArboNed, HCC, BlijWerkt. Voor het verzetten van afspraken of informatie kunt u bij uw werkgever of contactpersoon van de betreffende arbodienst terecht.

Voor een afspraak bij de podotherapeut kunt u terecht bij Voetencentrum Wender. Voor een afspraak of informatie kunt u bellen naar: 088-4547700.

Voor ergotherapie kunt u terecht bij Ergo Actief gevestigd in ons pand. Voor een afspraak of informatie kunt u bellen naar: 06-27865229 of 06-25077038.

Op donderdag is er een diëtiste aanwezig van Diëtisten Friesland.

De kinderfysiotherapeut Sjoukje de Vries is meerdere keren per week te vinden op onze locatie. Voor een afspraak of informatie kunt u bellen naar: 06-41654736.

Logopedie Friesland zit tevens in ons pand. Voor problemen op het gebied van gehoor, spraak, stem en taal. Voor volwassenen en kinderen.

De orofaciaal therapeut van Fynn Fysio, Jurjen Ament, is op woensdagmiddag bij ons aanwezig. Voor een afspraak of informatie kunt u bellen naar: 058 – 2801525.

Voor re integratie, coaching on the job en training van zieke werknemers kunt u terecht bij Inez van de Meer.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.