Douches weer gesloten

In verband met de snel oplopende besmettingscijfers in onze samenleving als gevolg van de Deltavariant en de beperkte ruimte en mogelijkheid tot ventilatie in de kleedkamers met douches hebben wij besloten deze per direct te sluiten.

Daarnaast vragen wij, ter bescherming van onze fysiotherapeuten en andere collega’s, patiënten, sporters en bezoekers, iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje te dragen bij het betreden van de praktijk, de wachtruimtes, in de gangen, de kleedkamer en in de behandelkamer. Vergeet ook niet de handen te desinfecteren.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.