Even voorstellen: Maxime Kolman

Hoi! Mijn naam is Maxime Kolman, 23 jaar en ik ben woonachtig in Joure. Sinds 2019 ben ik aan het werk bij Vellinga Adfysio als algemeen fysiotherapeut. Ik behandel mensen met verschillende klachten over het lichaam. Na een intake en onderzoek komen we samen tot de juiste behandeling.

Het leuke aan fysiotherapeut zijn vind ik het helpen van mensen met hun fysieke beperkingen, zodat zij beter kunnen functioneren in het dagelijkse leven als tijdens hun sport.

Onlangs heb ik de cursus dry needling gedaan. Dry needling kan een waardevolle toevoeging zijn tijdens de behandeling van de klachten. Tijdens dry needling worden spierverhardingen aangeprikt door middel van een dun accupunctuur naaldje. Deze kunnen zijn ontstaan tijdens overbelasting, een ongeluk of bijvoorbeeld door stress. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en actief bezig te zijn. Ik ben op mijn 11e begonnen met voetballen in Zwolle. Tijdens mijn studententijd heb ik in Groningen gespeeld en nu speel ik op vrijdagavond in Joure. Ook heb ik een aantal jaar voetbaltraining gegeven. Naast het voetballen heb ik aan turnen gedaan en paardrijden. 

De komende jaren wil ik mezelf blijven ontwikkelen als fysiotherapeut en hoop ik dat ik mijn vak met veel plezier kan blijven uitoefenen.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.