Even voorstellen: Jakob Lubbers

Hallo! Ik ben Jakob Lubbers, 25 jaar en woonachtig in Groningen. Ik ben in februari 2020 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Gelijk na mijn studie ben ik aan het werk gegaan bij Vellinga Adfysio wat me tot op heden uitstekend bevalt. Bij Vellinga Adfysio behandel ik klachten over het hele lichaam. Ik vind het belangrijk dat de patiënt op de eerste plaatst komt en daardoor bespreek ik graag samen het behandelplan om zodoende tot het beste resultaat te komen. Hierbij kan ik verschillende tools gebruiken die ik vanuit de opleiding heb geleerd.

Onlangs heb ik mijn toolpakket mogen uitbreiden met de cursus Dry Needling. Dry needling is een methode om triggerpoints uit spieren te halen. Hierbij ga je allereerst opzoek naar de triggerpoint die de klacht veroorzaakt en gaat dan met een naald naar de ‘knoop’ (triggerpoint). Door in de knoop te prikken met de naald creëer je een ontlading waardoor de spier ontspant. Dry needling is altijd een onderdeel van het behandelplan en nooit een op zichzelf staande behandeling. Naast het prikken zullen er ook oefeningen en adviezen worden gegeven om volledig van de klacht af te komen. Ik vind dry needling een mooie toevoeging op mijn vaardigheden en iets extra’s om in te zetten bij het zo goed mogelijk behandelen van een patiënt.

Naast het werk vind ik het leuk om te voetballen. Dit doe ik bij sportclub Joure, tevens mijn geboorteplaats. Ik speel al vanaf kleins af aan bij de club en speel momenteel in het eerste van de zaterdagafdeling. Naast voetbal heb ik me altijd geïnteresseerd in allerlei sporten en daardoor ook affiniteit met sportklachten vanuit verscheidende sporten.

In de toekomst heb ik de ambitie om me nog te specialiseren als manueel therapeut. Hier wil ik dan in september mee beginnen. Dit zal dan een 3-jarige opleiding zijn waar ik veel zin in heb.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.