Even voorstellen

Hallo, ik ben Michiel Wissink!

Sinds januari ben ik werkzaam bij Vellinga Adfysio als Algemeen- en longfysiotherapeut. Ik heb affiniteit met mensen met ademhalingsproblemen. Sinds mijn jeugd ben ik zelf bekend met astma. Hierdoor heb ik ervaren hoe vervelend en belemmerend benauwdheid kan zijn. Derhalve ben ik mij gaan verdiepen in dit soort klachten. Zo heb ik cursussen gevolgd in COPD, Astma en COVID-19 revalidatie. Deze cursussen geven mij tevens een goede basis om fysiotherapie te kunnen bieden bij andere longproblematiek.

Hoewel COVID-19 nog relatief kort bestaat is er langzaam maar zeker steeds meer duidelijk over deze ziekte. Zo blijken mensen die in de eerste golf besmet zijn geraakt nu soms nog niet op het oude niveau van functioneren te zitten. Hier kan de COVID-19 revalidatie binnen de fysiotherapie verbetering in brengen. Onder professionele begeleiding kunnen we werken aan het herpakken van uw dagelijkse bezigheden.

Naast ademhalingsproblemen heb ik ook affiniteit met mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Ik geef nu al 12 jaar hockeytraining aan mensen met een verstandelijke beperking. Het geeft mij voldoening om samen met de sporters/patiënt te kijken naar wat er mogelijk is in plaats van te benadrukken wat er niet (meer) lukt. Als algemeen fysiotherapeut maak ik uiteraard gebruik van mijn ervaring binnen de eerder genoemde richtingen. Maar ik verdiep mij ook graag in nieuwe klachten, waarbij ik het uitzoeken van een nieuwe klacht een mooie uitdaging vind.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.