Waar blijven de patiënten?

Een nieuwe blog van Nynke

September  2020

Deze week vertoont mijn agenda ineens gaten. Waar ik tot nu toe amper wist waar ik mijn patiënten moest doorplannen, ben ik nu ‘s middags ineens op tijd klaar, of kan ik ‘s morgens uitslapen. Dat vind ik voor een keer wel fijn, maar ik begin me toch af te vragen waar mijn nieuwe patiënten zijn. Het betreft een kwetsbare groep. Ik behandel voornamelijk mensen die of nog midden in de behandelingen tegen kanker zitten of net alle behandelingen gehad hebben en graag willen werken aan conditie, kracht, soepelheid van gewrichten en littekens of lymfoedeem onder controle proberen te krijgen. Ik begrijp dat deze mensen het spannend vinden om bij mij op de praktijk te komen. We doen goed ons best om elk risico op besmetting met het coronavirus tegen te gaan. Behandelen kan ook plaatsvinden met mondkapjes en in een oefenzaal waar verder niemand aanwezig is.

Vanmorgen kreeg ik nog een antwoord op mijn vraag toen ik naar het nieuws keek. Huisartsen hebben tumoren gemist…..😨. Operaties en chemotherapieën werden uitgesteld… 😞. Wat een naar gevolg van onze strijd tegen het coronavirus. Gevolgen van een heuse crisis die nog lang niet voorbij zijn. Ik wens de mensen, die hier de zure vruchten van plukken, heel veel moed en kracht toe. Ik sta klaar om te helpen daar waar nodig! Samen gaan we er tegen aan om de schade in te halen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Ik wil zo graag helpen zodat mensen voor, tijdens en na de behandelingen tegen kanker, hun passie weer uit kunnen voeren. Hoe dan ook. Als het niet linksom gaat, dan wel rechtsom, zodat ze weer met een tevreden glimlach in het leven staan 😊.

https://www.rtlnieuws.nl/onderzoek/artikel/5179371/beeldbellen-telefonisch-huisarts-corona-gezondheidszorg

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.