Simmerdream

Simmerdream, nieuwe blog Nynke

Hulp bij het bereiken van jouw droom!

Eind vorig jaar is voor mij een droom, die ik nooit voor mogelijk gehouden had, werkelijkheid geworden! Ik heb mijn eigen Friese paard gekocht. En niet zomaar een Fries paard. Ik heb hem met eigen ogen geboren zien worden en op zien groeien. Komende zomer gaan we samen werken aan een prachtige toekomst! Ik droom stiekem weg bij de gedachte dat we in de zomer een klein ommetje kunnen gaan maken, naar les gaan of lekker in de bak ravotten.

Voor het zover is, moet er wel wat gebeuren. We moeten oefenen want hij moet leren om vast te staan, netjes mee te lopen, een hoofdstel om en een zadel op zijn rug… Dat gaan we heel rustig aanpakken. Stapje voor stapje werken we naar onze ‘simmerdream’. Ik kan dat niet alleen, twee stoere, professionele mannen gaan me helpen.

Heb jij ook een ‘simmerdream’? Wil je deze zomer een berg in Zwitserland beklimmen of de meren in Zweden verkennen per kano? Zijn je dromen kleiner? Werken in de tuin, naar familie of vrienden op de fiets, een wandeling in het bos, of schelpjes zoeken op het strand? Dat gaat het best zonder stramme gewrichten, vermoeidheid, angst voor bewegen en balansproblemen. Allemaal mogelijke beperkingen als gevolg van de behandelingen tegen kanker.

Ik wil jou daar heel graag bij helpen. Mogelijk moeten we aan je conditie en kracht werken. De behandeling kan ook bestaan uit het soepel maken van een gewricht, bepaalde vaardigheden oefenen, het masseren van pijnlijke spieren of het behandelen van lymfoedeem. Samen gaan wij stapje voor stapje werken aan jouw simmerdream!

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.