KNIEKLACHTEN

Blijf er niet mee rondlopen!

Even voorstellen…

Sanne Tulner

Mijn naam is Sanne Tulner. Ik ben ruim een jaar werkzaam bij Vellinga Adfysio en heb dit afgelopen jaar al veel ervaring opgedaan. Ik behandel diverse klachten van voet en enkel tot rug, pols en hand. Alles wat de algemeen fysiotherapeut behandelt, doe ik. De behandeling vindt meestal plaats in de praktijk. Indien iemand niet mobiel genoeg is om naar onze praktijk te komen, is het ook mogelijk dat de behandeling in de thuissituatie plaatsvindt.

In mijn dagelijks handelen kom ik veel verschillende knieklachten tegen. Ik vind de knie een interessant gewricht en ik wilde me hier meer in gaan verdiepen. Ik heb daarom vorige maand de cursus ‘kniepijnsyndromen’ gevolgd.

Bij knieklachten kun je denken aan meniscusletsel, (kruis)bandletsel, jumpers knee, problemen met de knieschijf, bursitis (slijmbeursontsteking) of artrose. Ook kan de fysiotherapeut jou helpen voorafgaand aan of na een knie-operatie.

Heb je klachten aan je knie, blijf er dan niet mee rondlopen! Maak een afspraak. Dit kan zonder verwijzing van de huisarts. Telefoon: 0513-629399.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.