I’ve had a dream

Leven met en na kanker

Wist u dat het mijn droom is, dat iedereen die behandeld wordt tegen kanker en iedereen die met de gevolgen van kanker leeft, zijn of haar passie zo vaak uit kan voeren dat hij of zij met een tevreden glimlach in het leven staat?

En daar wil ik samen voor vechten! Zoeken naar wat die passie is, kijken wat uw belemmeringen zijn. Is het vermoeidheid die u parten speelt of mist u het gevoel in uw handen of voeten? Ligt het aan kracht en uithoudingsvermogen of kampt u met een stijve schouder of heup? Heeft u misschien lymfoedeem aan uw borst, arm, been, gezicht of zelfs genitaliën?

We gaan samen bekijken in hoeverre en hoe we deze klachten het hoofd kunnen bieden en zetten samen door tot we bij het doel zijn. Misschien in kleine stapjes, misschien wat grotere en als het linksom niet wil, proberen we het rechtsom…. maar we gaan er samen voor!

Was getekend, Nynke Roskammer oedeemtherapeut en fysiotherapeut oncologische revalidatie

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.