ZwangerFit beoefenen tijdens de warmte

Een tandje lager gezien de warmte

Gisteravond ondanks het super warme weer toch lekker samen bezig geweest tijdens de ZwangerFit®. Het was zelfs te warm om buiten te sporten. Dus binnen een fijn circuitje gedaan met behulp van onze fitnessapparatuur. Het voordeel konden de dames er ook wel van inzien. De apparaten niet te zwaar en trainen op niveau: “goed te doen” en voldoende water binnen handbereik.

Het thema van deze avond was “de bevalling”. Dat betekent dat de trainingssessie vooraf gegaan werd door een uur theorie. We organiseren 4x per jaar een blok van 3 theorieavonden. Namelijk de bevalling, het bekken en de kraamperiode en een partneravond. Daarnaast doen we nog 2x per jaar een babyochtend waarbij we de beginselen van de babymassage oefenen.
Maar dat terzijde.

Gisteravond dus de bevalling. Na ons sportrondje hebben we in alle rust de ademhalingsoefeningen en de ontspanningsoefeningen gedaan. En zo hadden we een heel zinvolle en leuke ZwangerFitavond ondanks… of dankzij het warme weer.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op! Je ontvangt een bevestiging wanneer de afspraak definitief is.